Verkoopopdrachten

Uw daily, oldtimer, youngtimer of exclusieve auto verkopen?

LBoss CarSelect is specialist in de verkoop van premium wagens, klassiekers, youngtimers en exclusieve ‘sport’ wagens. We verzorgen het volledige verkoopproces. Uw auto verkopen voor de juiste prijs? LBoss CarSelect doet het voor u.

Aanpak
Na een grondige intake bepalen wij samen met u de vraagprijs.
Uw auto zal vervolgens de LBoss Carclean ondergaan en herstellen wij eventuele schades om de auto zo nog aantrekkelijker te maken voor verkoop. Dit doen we in overleg en volledig op maat.

Aansluitend volgt een professionele fotoshoot. Met deze gedetailleerde foto- en filmreportage zetten wij uw auto in de kijker op onze website en creĆ«ren we de nodige links voor een goede zichtbaarheid op social media en het internet zowel in het binnen- en buitenland. GeĆÆnteresseerden ontvangen wij bij ons op locatie.

Zo wordt de verkoop van uw oldtimer, youngtimer en exclusieve auto gegarandeerd een succes. Op onze service, technische expertise en flexibiliteit kan u rekenen.

Kosten
U betaalt een vast bedrag van 350 euro voor onze handeling en fotoshoot. Dit bedrag wordt bij de verkoop van de auto verrekend met onze vooraf overeengekomen verkoopcommissie. Zo bieden wij transparantie en eerlijkheid.

Uw daily, klassieker, youngtimer of exclusieve auto verkopen?
Contacteer ons