RECARO Pole Position & Pole Position Carbon

De RECARO Pole Position is leverbaar in twee versies, één voor de openbare weg en één voor het circuit. De carbonversie (niet FIA gekeurd) is met 4,5 kg de lichtste stoel ter wereld die leverbaar is in de after markt.

Vraag offerte op maat aan

RECARO Sportster CS

Sportstoel en racekuip in één. Dat is wat deze innovatieve klapbare hybride lichtgewicht van RECARO is. Duurzaam opgebouwd in metaal en kunststof polymeren. Deze Sportster CS is optioneel leverbaar met universele zij-airbag.

Ontwikkeld voor zowel de autosportfans als de comfort liefhebbers. De bekende rugontgrendeling is middels een uniek concept verplaatst naar de gordel doorvoer, alwaar het is geïntegreerd in het versterkte kunststof.

Vraag offerte op maat aan

RECARO Cross Sportster CS

De Cross Sportster CS is een broer van de Sportster CS. Speciaal ontwikkeld voor de SUV’s, terreinauto’s en bestelwagens. Een stoel met een lage zitzijwang, waardoor een makkellijke instap gegarandeerd is. En toch blijft de zijdelingse ondersteuning top vanwege de voorgevormde rugleuning. Een hybride constructie in opbouw en gebruik, geheel nieuw ontwikkeld voor zowel de autosportfans als de comfort liefhebbers. De stoel bestaat grotendeels uit kunststof en nog slechts enkele metalen onderdelen. De bekende rugontgrendeling is middels een uniek concept verplaatst naar de gordel doorvoer, alwaar het is geïntegreerd in het versterkte kunststof. Speciaal voor de Landrover Defender kunnen we de Cross Sportster CS uitrusten met een verwijderbare zitting, zodat men eenvoudig bij de accu’s onder de stoel kan komen.

Vraag offerte op maat aan

RECARO Podium

De nieuwe RECARO Podium is veel meer dan een volbloed CFRP racekuip.

Het is een baanbrekend stoelontwerp voor de contrasterende eisen van de openbare weg en het circuit.
Een ongeëvenaarde dynamische rit, of u nu naar uw werk reist of op het circuit aan het racen bent om te winnen.
Bovendien is RECARO Podium de enige racekuip op de markt die is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg en een FIA goedkeuring heeft.
Beschikbaar in verschillende maten.

Vraag offerte op maat aan

RECARO Classic line

Een klassieke auto zou zo origineel en authentiek mogelijk moeten zijn.

Eventuele conversies of accessoires moeten verwijzen naar het tijdperk van de creatie van de auto.
Welk bedrijf kan beter de stoelen voor uw klassieke auto maken dan het bedrijf dat de originele stoelen in de auto heeft geplaatst?

  • Recaro Classic LS
  • Recaro Classic Pole Position
  • Recaro Classic LX
Vraag offerte op maat aan

RECARO Racekuipen FIA

Eén met je auto, één met je omgeving, in je RECARO voel je wat er gebeurd. Daarom ligt je grens net iets verder en ben je net iets sneller.

Uiteraard mag je verwachten dat je een veilige stoel koopt, daar is hij tenslotte voor gemaakt. Daarom heeft de stoel een FIA goedkeuring van 5 of zelfs 10 jaar. Het beetje extra van RECARO zit hem in de pasvorm. Spartaans zitten kan in dit geval toch comfortabel zijn. Het is de combinatie die het hem doet. RECARO kan dit als geen ander. En op elke ondergrond, WTTC of drift, Dakar of grasbaan, RECARO biedt een oplossing en staat altijd op pole position.

  1. RECARO Podium
  2. RECARO Profi
  3. RECARO Pole Position
  4. RECARO Pro Racer
  5. RECARO P1300 GT
Beschikbaar in verschillende maten en bekledingsvarianten.
Vraag offerte op maat aan

Hulp nodig in de zoektocht naar de perfecte RECARO?

Contacteer ons