Gegevens over de

Porsche 911 (997) Carrera 4S

Over deze Porsche:

Deze Porsche 911 Carrera 4s kwam binnen voor een grondige reiniging van het interieur en exterieur. We startten met een manuele handwas van de wielkasten, ophanging, velgen en motorruimte. Hierna is de volledige bodem van deze Porsche met hogedruk gewassen. Vervolgens is de lak handmatig gewassen (afstomen, foamen, afstomen, foamen, handwas, afstomen, kleien, drogen).

Na het kleien is de wagen gereed voor een lakcorrectie. Iedere lak gedraagt zich anders. Zo was bij deze zwarte unilak een 3 staps polijstbeurt nodig, gaande van heavy cut naar finishing polish. Na het polijsten van de lak hebben we de lak laten rusten en zijn we aan de slag gegaan met het interieur.

Het interieur werd eerst gestofzuigd vooraleer we de lederen bekleding hebben gereinigd met Gyeon laather cleaner om vuil zoals jeans, plekken, dode huidcellen,… te verwijderen waardoor het leder terug een matte glans krijgt. Om het lederen interieur langdurig te beschermen hebben we een leathercoat aangebracht van Gyeon. Zo blijft het leder beschermd tegen vuil, jeans, UV-stralen en wordt de matte glans toch behouden.

Ook de lak hebben we na het bijwerken van steenslag voorzien van een glascoating van Gyeon. Zo blijft ook de lak voor lange tijd (15.000km) beschermd.

Bekijk de foto’s van het proces en eindresultaat.

Interesse om uw wagen door ons te laten behandelen? Neem contact op en wij helpen u graag verder.