Gegevens over de

Alfa Romeo Giulia Nuova Super 1300

Over deze Alfa Romeo:

Deze prachtige origineel Belgische Alfa Romeo Giulia Nuova Super 1300 verkeert in goede staat en is bovendien volledig origineel.

Deze bijna 43 jaar jonge Italiaanse schoonheid, is zowel technisch als optisch in een zeer goede staat. De carrosserie is prachtig gerestaureerd en aangezien de bouwkwaliteit van Alfa’s uit die tijd op zijn zachts gezegd niet geweldig was, misschien wel mooier dan hij ooit uit de fabriek is gerold. Hij heeft onlangs groot onderhoud gehad (alle vloeistoffen, filters, bougies, contactpunten zijn vernieuwd) en alles is vakkundig afgesteld. Het onderhoud van deze auto is relatief goedkoop vanwege de vele beschikbare Alfa specialisten, de prima onderdelen voorziening en de toegankelijke techniek. De auto start direct en na een zorgvuldige opwarmfase (belangrijk bij Alfa!) rijdt de auto perfect. Deze prachtige Alfa rijdt, schakelt, koppelt en remt zoals het hoort. De elektrische onderdelen werken allemaal naar behoren. Dit is een klassieker om veel van te genieten en te koesteren. Goede Giulia’s worden steeds zeldzamer en bij zorgvuldig gebruik en onderhoud kun je er jarenlang rijplezier aan beleven en zal de waarde alleen maar toenemen.

Deze Italiaan is op het interieur na volledig gerestaureerd en is net klaar. De huidige eigenaar kocht deze als eerste klassieker en heeft dus niet bespaard om deze goed te restaureren. De zetelhoezen zijn gemakkelijk verkrijgbaar zoals alle andere onderdelen. De Alfa Romeo Giulia heeft bij veel liefhebbers een speciaal plekje in het hart gekregen door zijn puurheid en zuiders karakter. Wanneer je er een mooie rit mee maakt waan je je terug in de jaren ’70.

Alle foto’s en facturen van de restauratie zijn voorhanden.

Deze wagen wordt gekeurd met CarPass en technische controle.
Bekijk deze wagen op onze site: www.lbosscarselect.be

Interesse? Maak een afspraak en kom deze Alfa Romeo Giulia Nuova Super zelf ervaren.

* Opgelet – Deze berekeningen werden uitgevoerd op basis van de berekeningtool van het Belastingsportaal Vlaanderen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele miscalculaties of fouten in de beschrijving van deze advertentie.

Status: Verkocht
Btw verrekenbaar:
Nee
Merk:
 Alfa Romeo
Model: Giulia
Type: Nuova Super 1300
Land van oorsprong: België
Chassisnr.:
Matching numbers:
Ja
1e Inschrijving: 13.05.1976
Kleur: Bruin
Interieur: Velours
Kilometerstand: 88.000 km
Transmissie: Manueel
Versnellingen: 5
Brandstof: Benzine
Aantal deuren: 4
Aantal zitplaatsen: 5
Aantal eigenaren: 2
Schadevoertuig: Nee
Aandrijving: Achter
Onderhoudsboek: Nee
Motorinhoud: 1.290
Verbruik gecombineerd:
NB
Verbruik Stadsverkeer:
NB
Verbruik buitenwegen:
NB
Gewicht:  1010 kg
Aantal cilinders: 4
Vermogen: 75 Kw/103 pk
Koppel:  137 Nm
Topsnelheid: 165 km/h
Tankinhoud: 46l