DIENSTEN

Verkoopopdrachten

Hier wordt het volledige verkoopproces door ons verzorgd. Uw auto zal eerst de LBoss Carclean ondergaan. Hiermee brengen wij uw auto terug in topconditie. In overleg met u wordt dit proces op maat verzorgd. Aansluitend volgt de LBoss Photoshoot. Met deze gedetaillerde foto/ filmreportage zetten wij uw auto in de kijker op onze website en creƫren we de nodige links voor een goede zichtbaarheid op social media en het internet.

Lees meer

Zoek- en Importopdrachten

Met de juiste kennis en know-how gaan wij opzoek naar uw droomauto. Samen bespreken wij uw wensen om de zoektocht te starten. Wij zullen via al onze kanalen uw droomwagen najagen en realiseren. Bent u geen dromer maar bekijkt u het eerder zakelijk? Dan kan LBoss CarSelect u zeker helpen om de juiste belegging te realiseren.

Lees meer

Custom- en restauratieprojecten

Bent u opzoek naar een one-off special dan gaan wij graag voor u aan de slag. Na een uitgebreid gesprek en de nodige analyse starten wij het project. Hierin zijn geen beperkingen. Wij verzorgen volledige restauraties en brengen hierdoor uw auto terug naar haar originele staat. Ook up-of backdating kan tot zeer mooie resultaten leiden.

Indien u uw auto wil customizen bent u bij LBoss CarSelect aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw auto volledig naar uw wensen wordt aangepast. Door ons netwerk en research zal uw wagen enkel door de beste vakmannen onder handen worden genomen.

Lees meer

Detailing

Staat u droomauto reeds bij thuis maar schittert deze niet zoals u wenst dan kan LBoss Detailing u zeker helpen. Dit zal ervoor zorgen dat uw auto er terug als nieuw zal uitzien. Wij gaan enkel voor de hoogste kwaliteit met het beste resultaat. Met onze professionele producten en vakmanschap kunnen wij de lak en het interieur van uw auto opnieuw tot leven laten komen. Hier bestaat een interieur-en exterieurprogramma voor.

Lees meer
UW WAGEN UN GOEDE HANDEN?
Contacteer ons